Karel Janeček ukázal všechny děti. Jak slavili Vánoce slavní rodiče?

Děti Karla Janečka z různých vztahů
Foto: Facebook
Sdílej na facebooku
26. prosince  2018 
 10:00

Letos jsme se bohužel nedočkali tradičních vánočních fotek královských dětí, protože jejich rodiče Kate a William se na vánoční mši vydali bez potomků. Ale mnozí jiní se s dětmi právě v době svátků pochlubili. Schválně se podívejte! 

Atypické Vánoce své rozvětvené rodině dopřál miliardář Karel Janeček, který se momentálně rozvádí se svou ženou Mariem. "Čtyři noci jsme strávili se sedmiměsíční Isabelkou a milovanou Lilií daleko v poušti. Byli jsme se dvěma beduíny, jen s prostým vybavením a velbloudy. Tento náš čas plný klidu a ticha nám přinesl další novou hloubku a inspiraci do našeho již krásného vztahu. Pátou noc jsme pak v pouštním kempu prožili tradiční berberskou oslavu na poctu naší lásky," napsal na Facebooku. 

Poté se rodina přesunula do Čech, takže přímo z Vánoc Janeček na Facebook postoval fotky s tradičním vánočním stromečkem, u kterého se sešlo dětí více. "Ať jsou naše děti šťastné. Přeji všem krásné a magické Vánoce," napsal k fotkám, na kterých jsou i jeho dcery Amálie a Viktorie. Jejich matkou je jeho první žena Michaela. Nechyběli ani syn Karel Yanis, kterého má právě s Mariem, a malá Isabela, naopak na snímcích není starší Liliin syn. 

Další úspěšný muž Michal Horáček dal na Facebook vánoční snímek se svou dcerou Julií u vánočního stromku – letošní fotku s osmiletou holčičkou doplnil snímky ze všech minulých Vánoc. Zatímco holčička roste, Horáčkův červený svetr zůstává. 

„Také hezké a klidné Vánoce. Lásku všem,“ napsala na sociální síť Agáta a ukázala svou rodinku v celé kráse, nejen manžela Jakuba Prachaře (35), ale i syna Kryšpína (7) a dcerku Miu (1). Té ovšem jako obvykle zakrývala obličej a hned tušila, že se to některým rýpalům nebude líbit. „Komentáře, proč ji neukážu, si můžete rovnou odpustit. Spíš ještě, proč nemá čepici,“ vtipkovala u snímku z vánočních trhů. Později připojila i snímek od stromečku, ovšem jen s dětmi. Prachař, který asi stál za objektivem, chybí.

Vánoční svátky vždy prožívá také představitelka Kleopatry či Evity. Oslavila je tedy nejen s partnerem Tomášem Hornou (38) a jejich synky Tadeášem (3) a maličkým Matoušem, který přišel na svět letos 10. listopadu, ale i s dalšími příbuznými. „Krásné svátky všem," popřála Absolonová příznivcům.

Holka, co je láska

Vánoce se zřejmě vydařily i v rodině známého zpěváka a trojnásobného otce Kluse. „Ježíšek je laskav. Mám, co jsem chtěl. Triko, čepici, Tatíčka Masaryka, lampičku na čtení a hlavně holku, co je láska,“ vzdal Klus poklonu své manželce Tamaře (30).

Svátky ve znamení rodinné idylky. Tak to vypadalo u někdejší moderátorky Snídaně s Novou. „Přejeme vám všem, abyste se měli rádi, byli na sebe hodní, obdarovávali se, sdíleli dobré i špatné, a to nejen ve vánoční čas, ale po celý rok,“ přála Mašlíková na Instagramu u fotky, na níž pózují s manželem Andrém Reindersem (37) a synem Andreaskem (1,5).

Právě kvůli němu se tentokrát rozhodli slavit trochu jinak než normálně. „Každý rok jsme měli velký stromek, ale letos kvůli bezpečnosti Andreaska jsem koupila raději jen malý stromeček v květináči. Sice se pod něj nevejdou dárky, ale neopadává, dům provoní jako ten velký a po svátcích ho nevyhodíme, ale půjde pěkně na zahradu.“

Sama na Vánoce rozhodně nebyla ani Česká Miss 2008, i když má za sebou letos rozchod s rybářem Jakubem Vágnerem (37). Odjela totiž za rodinou do Strážnice na Moravě. „Taková ta klasická rodinná fotka u stromečku,“ smála se početnému klanu a vtipkovala, že jsou jako Hujerovi ze slavné komedie Marečku, podejte mi pero! Navíc příští rok jich bude ještě o jednoho víc, jelikož Eliščina sestra je těhotná. Bučková jí proto hladila bříško a jistě by si přála, aby se podobně poštěstilo i jí.

Rozsvíceným stromkem se pochlubila i moderátorka Něrgešová, která má za sebou krach manželství s novinářem Jaroslavem Pleslem (45). Dělala ale vše pro to, aby změnu jejich potomci Adam (9) a Meda (2) nepocítili. „Děti mají ježíškovou horečku. Ale Ježíšek jde teprve teď balit. Krásné a klidné Vánoce vám přeji,“ napsala Laďka a dodala, jak letos Vánoce vyřešila: „Litr červenýho a tuna balicího papíru to jistí!“

Sdílej na facebooku
Autor: red, haj
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku