Zase holka! Slavní tátové, kteří mají pouze dcery. Kolik jich mají?

S manželkou Ivanou měl Karel Gott dvě dcery: Charlotte-Ellu a Nelly Sofii.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
7. února  2020 
 06:00

Který táta by nemiloval své dcery a nebyl nadšený prvními krůčky, slovy a ulepenými pusami? Úplně stejní jsou i ti slavní muži. A některé známé osobnosti včetně herců, hudebníků, sportovců či politiků mají jen holky. Je možné, že si přáli i syna, ale ve finále by je určitě nevyměnili za nic na světě!

Barack Obama

Bývalý americký prezident má dvě dcery se svou manželkou Michelle. Malia Ann se narodila v roce 1998 a Natasha „Sasha“ v roce 2001.

Bill Clinton

I další americký exprezident Bill Clinton má se svou manželkou Hillary dceru. Sice jen jednu, ale Chelsea jim dělá radost. Narodila se v roce 1980 a v současnosti se věnuje psaní a je celosvětovou obhájkyní zdraví.

Adam Sandler

Komediální herec má s Jacqueline Samanthou Titone dvě dcery, a to Sadie Madison (2006) a Sunny Madeline (nar. 2008). Své dcery miluje nade vše, takže není překvapení, že se v roce 2009 rozhodl natočit film pro děti a o dětech Pohádky na dobrou noc. K natočení prý byly dcery největší motivací.

Matt Damon

Populární herec, producent a oscarový scenárista má tři dcery s Lucianou Barros: Isabellu (2006), Gia Zavalu (2008) a Stellu (2010). Je také nevlastním otcem dcery Alexie, kterou má Luciana z předchozího vztahu.

Alex Rodriguez

Americký hráč baseballu, který loni skončil definitivně s kariérou, má s manželkou Cynthií Scurtis dvě dcery: Natashu (2004) a Ellu (2008). Momentálně žije s herečkou a zpěvačkou Jennifer Lopez, která má dceru Emme. 

Bruce Willis

Herec, kterého proslavily především akční role drsných chlapíků, má dokonce pět dcer. Rummer (1988), Scout (1991) a Tallulah Belle (1994) jsou dcery, které má s bývalou manželkou Demi Moore. Další dvě dcery Mabel Ray (2012) a Evelyn Penn (2014) porodila jeho současná manželka Emma Heming.

Harry Connick, Jr.

Americký zpěvák, hudebník a herec, držitel cen Grammy a Emmy Harry Connick, Jr. má tři dcery s manželkou Jill Goodacre: Georgiu Tatum (1996), Sarah Kate (1997) a Charlotte (2002).

Peter Facinelli

Herec Peter Facinelli proslul roku 2007 rolí dr. Carlisela Cullena v románové sérii Stmívání. I on má jen dcery, a dokonce tři s herečkou Jennie Garth (Kelly ze seriálu Beverly Hills 90210): Luku Bellu (1997), Lolu Ray (2002) a Fionu Eve (2006).

Jamie Foxx

Jamie Foxx získal v roce 2004 za roli ve filmu Ray cenu BAFTA a Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli. Má na kontě taky Zlatý glóbus za nejlepší výkon v muzikálu/komedii a byl nominován několikrát na cenu Grammy. Má dvě dcery Corinne Bishop (1994) a Annalise (2009). Nedávno randil i s herečkou Katie Holmes.

Eric Dane

Eric Dane se nejvíc proslavil rolí doktora Marka Sloana v televizním seriálu Chirurgové. Dále se proslavil rolemi ve filmech Marley a já či Na sv. Valentýna. Se svou manželkou Rebeccou Gayheart má dvě dcery Billi Beatrice (2010) a Georgiu Geraldine (2011).

Judd Apatow

Americký filmař, herec a komik, který napsal a režíroval filmy 40 let panic, Zbouchnutá či Čtyřicítka na krku, má se svou manželkou dvě dcery Maude (1998) a Iris (2002).

Sidney Poitier

Bahamsko-americký herec a filmový režisér se v roce 1964 stal prvním hercem tmavé pleti, který získal Oscara pro nejlepšího herce, a to za film Polní lilie, a Zlatý glóbus. To bylo za roli ve filmu V žáru noci. S první manželkou Juanitou Hardy má 4 dcery (Beverly, Pamela, Sherri, Gina) a s druhou Joannou Shimkus dvě (Anika a Sydney Tamiia).

William H. Macy

Amerického herce proslavila role obchodníka s auty Jerryho ve filmu bratří Coenů Fargo či zamilovaného homosexuála v Magnolii. Za svou filmovou tvorbu byl nominován na Oscara a Zlatý glóbus. S herečkou Felicity Huffman má dvě dcery Sophii Grace (2000) a Georgii Grace (2002).

Dave Grohl

Americký rockový zpěvák a muzikant, nejdéle působící bubeník v kapele Nirvana a současný hráč skupiny Foo Fighters má s Jordyn Blum tři dcery: Violet Maye (2006), Harper Willow (2009) a Ophelii Saint (2014).

Peter Sarsgaard

Americký herec se poprvé objevil v kriminálním dramatu Mrtvý muž přichází a proslavila ho role Raula, nešťastného syna Athose ve snímku Muž se železnou maskou. Velmi důležitá pro něj byla role Johna Lottera v dramatu Kluci nepláčou. S manželkou Maggie Gyllenhall má dvě dcery Ramonu (2006) a Glorii Ray (2012).

Karel Gott

I v českých vodách máme mezi celebritami hvězdy, které plodily jen dcery. Nejznámější z nich byl Karel Gott, který měl celkem čtyři dcery. Nejstarší Dominiku měl s tanečnicí Antonií Zacpalovou, Lucii mu porodila Iveta Kolářová a dvě manželské dcery Charlotte-Ellu a Nelly Sofii měl s manželkou Ivanou. Přestože si vždycky přál kluka, nakonec mu dcery přinesly spoustu radosti. Díky Lucii se stal také dědečkem.

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku