Takhle bydlí celebrity! Kde vaří Míša Tomešová, v čem se Dana Morávková sekla?

Do rodiny Tomešových patří kromě Michaely, Romana a ročního Kristiána i dva pejsci.
Foto: Robert Klejch
Sdílej na facebooku
29. dubna  2020 
 08:00

Známe je z fotek z večírků, filmových premiér, z fotek ukazujících, jak s rodinou tráví volný čas. Ale jak vlastně slavné matky se svými blízkými bydlí? Alespoň u některých z nich vám to ukáže naše velká galerie. Podívejte se, jak bydlí třeba Miss a lékárnice Jana Doleželová, DJ Andrea Pomeje, muzikálová hvězda Eliška Nosková nebo jakou chalupu pro svou rodinu nechal postavit Karel Gott. 

Poslední dobou se svým bydlením pochlubila například Andrea Pomeje, vdova po herci a producentovi. Se svým přítelem Petrem Plačkem a šestiletou Aničkou se odstěhovala do rodinného domu nedaleko Poděbrad. Na sociálních sítích se pochlubila mimo jiné tím, jaký má dcera pokojíček. 

Bydlením se před časem před médii pochlubila také tanečnice Libuška Rohlíčková, někdejší partnerka Dana Hůlky nebo Pepy Vojtka z Kabátu. Manželé v řadovém domě se zahrádkou žijí s dvouletou Elou a dvanáctiletým Matyášem. Libuška se nechala nafotit v moderní rohové kuchyni z bílého lesklého dřeva.

Syn Matyáš má své království v dětském pokojíčku. Ten má částečně vymalovaný na zeleno, spí na palandě a nad hlavou mu visí mapa světa. Až jednou jeho sestra Ela povyroste, zaujme pozici na spodní posteli.

A jak žijí manželé Tomešovi – zpěvačka a herečka Míša, za svobodna Doubravová, a její manžel zpěvák a herec Roman Tomeš, se kterým má syny Kristiána a Jonáše? Před časem se přestěhovali do nového ekologického domu do Úval za Prahou za čtyři miliony, na který si vzali hypotéku. 

Toužili po přírodním bydlení, a tak vznikl eko dům. „Postavili jsme ho před dvěma lety, abychom se se synem Kristiánem stěhovali rovnou do nového,“ prozradila Míša. 

Jejich nový dům je řešený jako otevřený prostor. „Máme podlahové vytápění, je to moc příjemné – do budoucna bychom si chtěli pořídit i krb, abychom to měli tady ještě útulnější,“ prozradila muzikálová zpěvačka. „Roman má svou pracovnu, kde skládá písničky, a já mám svou vytouženou kuchyň, kde se snažím vařit skoro každý den,“ prozradila Míša. 

Herečka Dana Morávková by své bydlení v podkrovním bytě v pražských Vršovicích rozhodně neměnila. „Prahu 10 jsme si oblíbili, výhled na tu krásu z našeho podkrovního bytu je prostě k nezaplacení," říká. Má ráda rozlehlé a prosvětlené místnosti, baví ji zdobení bytu. "Když byl syn Péťa úplně malinký, podařil se mi opravdu husarský kousek – pořídili jsme si bílou sedačku. No, dnes už bych vám to s malým dítětem rozhodně nedoporučila," přiznala také. 

„Dlouho jsme hledali vhodnou lokalitu, až jsme narazili na oblast Ladova kraje. Říčansko jsme si zamilovali a tento dům byl pro nás ideální,“ prozradila o svém bydlení Miss ČR 2004 a lékárnice Jana Doleželová. Dům má krásnou zahradu včetně koupacího jezírka. Na svou zahradu u rodinného domu nedá dopustit ani moderátorka Gábina Partyšová. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku