Pomoc, přejel jsem zastávku! Agent dětem pomůže vyřešit zapeklitou situaci

Video se připravuje ...
Špatné známky, cizí člověk za dveřmi nebo šikana? Agent si ví rady
VIDEO: Déčko
Sdílej na facebooku
11. března  2018 
 16:00

Bojíte se, že se vaše děti stanou obětí nebo pachatelem šikany? Ale nevíte, jak jim tato rizika vysvětlit? Zkuste využít televizní pořad, který nabízí Déčko, dětský kanál České televize. 

Dětská stanice Déčko pokračuje v trendu bezpečnostního vysílání pro děti. Ve spolupráci s policií připravila nový seriál Agent v kapse, který děti naučí, jak postupovat v nebezpečných situacích. Seriál má i stejnojmennou aplikaci pro chytré telefony, která umí například poslat rodičům zprávu s údaji o tom, kde se zrovna jejich potomek nachází.

Co mám dělat? 

Pět kamarádů – Inku, Matese, Marušku, Romana a Pepy – vedle přátelství spojuje i malá figurka tajného agenta. V každém z dílů seriálu čelí jedno z dětí nebezpečí či nezvyklé situaci. Naštěstí mají vždy po ruce tajného agenta v podání herce Václava Jílka, který se v případě potřeby objeví. S pomocí animace jim pak nabídne různé varianty řešení. Společně pak s dětmi vyloučí ty nevhodné a nakonec kamarádi dojdou ke správnému řešení. „Mnohokrát jsem se v podobných situacích ocitl i já sám. Kdo z vás si třeba nezabouchl klíče? Je dobré si i v dospělém věku zopakovat správný postup pro krajní situace,“ popisuje svou roli Václav Jílek.

Tohle pondělí 12. března pomůže agent Marušce, která jede poprvé sama vlakem za babičkou… A usne! Co má udělat, když přejede zastávku a má vybitý mobil? Agent v kapse ji naštěstí zachrání a naučí ji i diváky základní pravidla cestování.

Agent v kapse – každé pondělí na ČT :D od 17.00. Více o pořadu ZDE 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku