Vezměte děti na F.O.O.D. piknik! Čekají je skvělé skákací hrady, dílničky a soutěže

Na letošním F.O.O.D. pikniku patří mezi lákadla skákací hrady Maaad Bounce. Dorazíte taky?
Foto: Maaadbounce.cz
Sdílej na facebooku
24. srpna  2018 
 10:00

Milujete dobré jídlo, ale bojíte se gastroakcí, protože nevíte, co s dětmi? Tak se nebojte a dorazte i s nimi na F.O.O.D. piknik, který se koná v neděli 2. září na pražské Ladronce. Protože tady pro ně máme vlastní zónu s dětským programem. 

Některé skákací hrady jsou lepší než jiné. Platí to i o těch firmy Maaad Bounce, které jsou jedním z lákadel nadcházejícího F.O.O.D pikniku. Nafukovací atrakce nejsou jen pro malé děti, naopak! 

Čekat můžete celkem více než sto metrů nafukovaček, mezi nimiž nebude chybět ani obří nafukovací překážková dráha, kterou ale nakonec zvládne každý. Navíc organizátoři pro všechny nadšence připravili soutěž o nejrychlejšího frajera.  

Na pikniku najdete celou dětskou zónu se speciálním programem, vedle návštěvy skákacích hradů mohou děti soutěžit o ceny a tvořit v kreativních dílnách časopisů Sluníčko a Mateřídouška.

Od šesti večer bude hrát a zpívat Thom Artway. Nadaný písničkář sbíral zkušenosti s kytarou v ulicích světových metropolí a dokáže strhnout publikum, máme se na co těšit.

 

ZVEME VÁS NA F.O.O.D. piknik!

V neděli 2. září se na vás od 11.00 do 19.00 těšíme na Ladronce!

Piknikové koše plné dobrot, atraktivní program, skvělé jídlo… To je ideální důvod přijít na F.O.O.D. piknik, dát si tu schůzku s někým, s kým jste se dlouho neviděli, a užít si den společně.

Na celý den máme připravený program, který bude moderovat autor Gastromapy, člen Gastrokroužku a náš spolupracovník Lukáš Hejlík.

Na pódiu vám předvedou své kuchařské umění klíčové osobnosti Gastrokroužku, tedy i šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Darina Křivánková.

Těšte se mimo jiné na show Markéty Pavleje alias KitchenetteJany Králikové ze Zásadně zdravě a Jirky Kuči z blogu Kitchen Story.

Na místě si, jak je zvykem, budete moci koupit piknikové koše, dát si něco dobrého u stánků farmářů a kulinářů, rozložit piknikovou deku a užívat si den.

Kde jinde by se měli lidé scházet než nad dobrým jídlem? Sledujte nás na foodpiknik.recepty.cz.

Takhle se nám to povedlo vloni!

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku