12 překvapivých tipů, jak dětem ulevit od bolesti zubů či ucha

Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
29. března  2017 
 06:00

Stačí jedna dvě noci s dítětem, kterému rostou zuby, a z celkem příčetného a čilého rodiče se stává vyřízená osoba v zombie módu. Podobně spolehlivě zafungují i rýma nebo bolest středního ucha. Energii rodina nenabere ani přes den, kdy je dítě také pochopitelně patřičně protivné. Naštěstí existují triky, kterými se dají projevy různých neduhů zmírnit. Našli jsme pro vás třeba tyhle. 

Některé babské rady – třeba strkání česneku do bolavého ucha – jsou podivné až nebezpečné, ale některé stojí za úvahu. Zvláště tehdy, když hned nemáme po ruce účinný lék nebo je třeba jen zmírnit vedlejší projevy nějaké nemoci. Podívejte se na to, jaké tipy si matky radí po internetu, do naší FOTOGALERIE.  

Podívejte se, jak dětem odsávat rýmu:

Kate a William vybrali školu pro syna (4): Jakou bude mít uniformu?

Kate a William vybrali školu pro syna (4): Jakou bude mít uniformu?

Zatím princ George, syn vévodkyně Kate a jejího manžela Williama, navštěvuje soukromou montessori školku v Norfolku, kam nastoupil v lednu 2016. Od…celý článek

Lidé se jí ptali, jak se žije se třemi malými dětmi. Tak jim to vyfotila!

Lidé se jí ptali, jak se žije se třemi malými dětmi. Tak jim to vyfotila!

Jak přežít mateřskou? Není to lehké, jak ukazují snímky, které doma nafotila Janet Gorman. Newyorčanka, profesí výtvarnice a portrétní fotografka,…celý článek

Sdílej na facebooku
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy