Zlatíčka: Končí přihlašování a začíná semifinále! Máte v něm i svého favorita?

Zlatíčka: Končí přihlašování a začíná semifinále! Máte v něm i svého favorita?
Dostalo se vaše Zlatíčko do semifinále?
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
15. května  2017 
 08:27

Co jste doteď neudělali, už neovlivníte. Dnes ve 12:00 totiž skončila jak šance přihlásit potomka do soutěže Zlatíčka, tak možnost hlasovat pro postup do semifinálového kola. Ovšem pokud se váš favorit dostal do užšího výběru, podívejte se, co vás teď čeká.

Jestli jste se nestihli přihlásit do soutěže Zlatíčka, už to letos nestihnete. Ale můžete teď ovlivnit, jak skončí váš favorit! V úterý 16. května ve 12:00 začíná totiž semifinálové SMS hlasování! Do něj postupuje 100 soutěžících z každé kategorie, kteří dostali v internetovém hlasování nejvíce hlasů. 

O postup do finálového kola se popere 300 soutěžících. Ale pozor, do něj pak postoupí pouze 30 z každé kategorie, tedy celkem 90! Neotálejte tedy příliš dlouho a pošlete svému favoritovi SMS hlas! Tvar zprávy a všechny informace najdete na stránkách soutěže, v profilu vašeho zlatíčka. 

Stále má smysl soutěžit! Letos totiž, kromě ceny čtenářů, se volí také cena redakce. Porota složená z jejich členů vybere dle svých preferencí jednoho vítěze, který si odnese cenu 25 000 korun. 

Podívejte se, zda do finálového kola postoupil i váš favorit! 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku