29 vtipných situací, které se dějí novopečeným rodičům. Podívejte se!

supermámy
Foto: Boredpanda.com/First Smile
Sdílej na facebooku
5. listopadu  2016 
 06:00

Chcete si zavzpomínat, jaké to bylo, když bylo vašemu dítěti sotva pár dní? Nebo se připravit na to, co vás čeká, až se vám potomek narodí? Díky těmto obrázkům z webu First Smile můžete. 

Každé tři minuty chodí kontrolovat, zda dítě dýchá. Každých deset minut si ho fotí. Bedlivě zkoumají, jak vypadá obsah plenek, a neustále přemýšlí, zda se o miminko starají dobře. Kdo? Novopečení rodiče přece. Sama si pamatuju, že jsme nebyli jiní – proto mě obrázky z webu First Smile pobavily. Podívejte se na ně do GALERIE.

Nevím, jak to máte vy, ale my se občas s mužem nemůžeme dočkat, až děti usnou, a pak, když je konečně klid, prohlížíme si jejich fotky v mobilu a vyprávíme si, co jsme s nimi během dne zažili. A to už to nejsou novorozenci. 

GALERIE: Tohle zažijete, když se vám narodí dítě

Těhotenství za 90 vteřin! Otec natočil své rodině originální video

Těhotenství za 90 vteřin! Otec natočil své rodině originální video

Když tenhle muž zjistil, že jeho žena je těhotná, začal ji natáčet. A ve videu dlouhém necelé dvě minuty se mu povedlo zachytit, jak se měnilo její…celý článek

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku