Neuvěříte, co všechno se už naučil! Gymnastka Alex trénuje svého tátu

Mladinká australská gymnastka Alex ukazuje na svém instagramovém účtu My Gym Dad odvážné kousky svého úžasného otce.
Foto: instagram My Gym dad
Sdílej na facebooku
27. září  2018 
 06:00
Australská školačka a úspěšná gymnastka Alex založila instagramový účet plný vtipných fotek a videí, které dokumentují, jak trénuje svého statečného tátu Ashe. A rozhodně ho nijak nešetří! Ti dva mají spoustu fanoušků z celého světa. Podívejte se na jejich bláznivé akrobatické kousky, tenhle táta se toho opravdu nebojí!

Upřímně – kdo z nás zvládne ještě ve svém věku bravurně kotoul nebo stojku? Máte pocit, že nestačíte svým dětem a energie pomalu, ale jistě ubývá? Inspirujte se!

Úspěšná mladičká gymnastka Alex Mills, reprezentantka Melbourne, kde žije a chodí do školy, se již ve svém věku může pochlubit řadou sportovních úspěchů z australských i mezinárodních gymnastických šampionátů a určitě má před sebou úspěšnou kariéru.

Trénovat musí denně i několik hodin a tak trochu si "vzala do parády" svého tátu. Nutno říct, že ten se nenechá zahanbit a s vervou a elánem se vrhá do nejrůznějších – i poměrně náročných – disciplín. Názorně ukazuje, že věk je jen číslo a každý je tak starý, jak se cítí.

Dcera a táta Millsovi mají tisíce obdivovatelů. Stačí si na Facebooku a Instagramu přečíst nadšené a povzbuzující komentáře a vzkazy ze všech koutů světa: „Jsi pro mě hrdina!“ „Ashi, zbožňuju vás!“ „Jen tak dál!“ „Alex, tvůj táta je fakt odvážný!“ „Ashi, jsi super a máš tu nejlepší učitelku!“ A tak dále... Pokud potřebujete zvednout si sebevědomí a zlepšit si náladu, podívejte se sem: instagram.com/my_gym_dad/

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku