Holčička ujídala princi Harrymu popcorn. Podívejte se, jak zareagoval

Video se připravuje ...
Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!
Foto: hellogiggles.com
Sdílej na facebooku
8. října  2017 
 06:00

Dětská bezprostřednost je úžasná. Když mají chuť na popcorn, prostě si vezmou. A je jim jedno, že třeba přímo od člena královské rodiny. Přesně tohle se stalo na sportovní paralympijské akci pro zraněné vojáky Invictus Games v Torontu. Dvouletá holčička Emily si nabídla praženou kukuřici od svého souseda, kterým byl sám princ Harry. A ten dokázal, že má velký smysl pro humor. Podívejte se na jeho reakci!

Zatímco Harry v poklidu s přáteli sledoval sportovní klání ze své sedačky, malá holčička jménem Emily Henson, která seděla na klíně své matky hned vedle něj, se rozhodla chopit příležitosti a seznámit se s členem britské královské rodiny, aniž by vlastně vůbec tušila, s kým má tu čest.

Dvouletá Emily se neostýchala a směle se krmila popcornem svého souseda. Princi Harrymu, který byl do volejbalového zápasu mezi Velkou Británií a Dánskem poměrně zabraný, celkem dlouho trvalo, než zjistil, že někdo svačí jeho popcorn.

Jeho následná reakce byla ale naprosto kouzelná. Na holčičku se mile usmíval a po celý zbytek programu na ni dělal grimasy, vtipkoval s ní a krmil ji dalším popcornem.

Potvrdil tak svůj status zábavného strýčka a především ukázal skvělý vztah k dětem. Jeho současná přítelkyně americká herečka Meghan Markle má velké štěstí a může si být jistá, že princ bude v budoucnu skvělým otcem. 

Takhle vypadá rodina Harryho bratra

 

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku