5 let ze života jedné rodiny: 50 dojemných obrázků, které nás dostaly

Takhle spíme s malou Poppy
Foto: Boredpanda.com/Pete Duffield
Sdílej na facebooku
14. června  2017 
 16:00

Jistý muž jménem Pete Duffield se rozhodl zachytit na svých ilustracích pět let života se svou přítelkyní a později i jejich dcerkou. Kreslit je začal, když spolu začali chodit, aby nezapomněl, co spolu zažívají. Teď je zveřejnil. Nás baví, protože obsahují přesnou dávku vtipu, intimity i věcí, kterými si partneři občas lezou na nervy. A ještě něco: je z nich pořád vidět vzájemná láska. 

Ilustrátor Pete původně své obrázky z partnerského a rodinného života neukazoval nikomu jinému než své přítelkyni Kellie, ale loni si kvůli nim zřídil účet na Instagramu a světu je ukazuje tam. "Těší mě, jak se kolem nich vytváří společenství lidí, kterým se líbí," napsal autor obrázků na web boredpanda.com. 

"Před časem k nám přibyla dcera Poppy, a tak se z toho stal vizuální deník rodičovství," dodal ještě. Myslí si, že lidem se jeho obrázky líbí i kvůli tomu, že jsou upřímné a zachycují i tak trochu odvrácenou nebo ne tolik romantickou stránku života. 

Fotografka zachytila mateřství: Tohle je skutečnost, ne fotky z Instagramu!

Fotografka zachytila mateřství: Tohle je skutečnost, ne fotky z Instagramu!

Možná se vám tyhle snímky nebudou líbit tolik jako ty, které vídáte na Instagramu i jinde. Nejsou to žádné do detailu a posledního kousku oblečení…celý článek

Pete ve svých ilustracích střídá něžné momenty s humorem, někdy až drsným, a nebojí se ani témat, o kterých se lidem mluví jen obtížně. "Kellie a Poppy mě každý den inspirují," napsal ještě s tím, že je rád, že má na co vzpomínat i díky svým obrázkům. 

A jak to mají někteří další otcové s dcerami? Podívejte se třeba tady:

Chcete mít spokojené a šťastné dítě? Dělejte těchto 5 věcí!

Chcete mít spokojené a šťastné dítě? Dělejte těchto 5 věcí!

Harvardští psychologové odhalili pět tajemství, díky kterým budou vaše děti laskavé, hodné a empatické. Jaké jsou ty nejdůležitější věci, které jsou…celý článek

Jak rostou děti Anny Geislerové, Leony Machálkové či Ivety Bartošové? Podívejte se!

Jak rostou děti Anny Geislerové, Leony Machálkové či Ivety Bartošové? Podívejte se!

Zatímco některé celebrity se snaží, aby se jejich děti před objektivy moc neobjevovaly, jiné je prezentují jako nedílnou součást svého života a běžně…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku