Charlotte a George na svatbě! Na nevěstu se nikdo moc nedíval

Charlotte a George
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
24. září  2018 
 13:34

Víte, co riskujete, když si na svatbu pozvete nejsledovanější děti na britských ostrovech? Že se většina svatebčanů bude koukat spíše na ně než na to, jak to sluší ženichovi a nevěstě. Dobře, to trochu přeháníme, ale moc ne! 

Nejsledovanější hosté na svatbě Sophie Carter, dávné kamarádky vévodkyně Kate? Samozřejmě že královská rodina a hlavně jejich děti. Nevěsta si v kostele svatého Ondřeje v Letheringsettu v hrabství Norfolk vzala Roberta Suggse a my si troufáme tvrdit, že on i jeho žena budou mít ze svatby méně fotek než slavné děti. Jen nejmladší Louis zůstal, soudě podle záběrů, doma. 

Charlotte a George byli součástí průvodu pážat a družiček, v tom už mají slušnou praxi – naposledy se tak prošli letos na jaře na svatbě prince Harryho a jeho ženy Meghan. V nynější družině byly tři holky a čtyři kluci. 

Sophie Carter je jednou z kmoter malé Charlotte. S Kate se zná z dob studií na internátní škole v Marlborough.  

Podívejte se, jak George, Charlotte a Louis už vyrostli!



Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku