Tahle matka se nestydí za svoje tělo a hrdě ho ukazuje světu! Není úžasná?

Allison Kimmey
Foto: Instagram/Facebook
Sdílej na facebooku
5. července  2017 
 06:00

Sympatická Allison Kimmey bývala štíhlá. Neustále držela diety a věřila, že jedině když bude hubená, zaslouží si lásku a uznání. Polykala pilulky na hubnutí, dokonce měla bulimii. Pořád měla ale pocit, že je málo štíhlá. Všechno se změnilo, když otěhotněla. Teď má dvě děti, z velikosti 38 se dostala na velikost 44/46 a je spokojená!

Když čekala první dceru, přibrala přes dvacet kilo a místo vystouplých klíčních kostí, které z ní předtím trčely, viděla v zrcadle najednou někoho docela jiného. A jak říká, bylo to osvobozující. Díky své dceři, kterou nosila v břiše, začala svoje tělo vnímat jinak.

Kimmey je hrdinkou pro každou ženu, která se nemůže po porodu smířit se změnami, kterými jejich tělo prošlo. A je inspirací pro všechny matky, které se teprve učí přijímat svoje tělo takové, jaké je. Nedávno začala na Instagramu zveřejňovat fotografie, na kterých je v plavkách, bez stahovacího prádla – prostě tak, jak opravdu vypadá. V několika svých statusech uvedla: "Nikdy nebudu před svými dětmi cokoli předstírat.“

Jednou se jí dcera na pláži zeptala: „Proč máš tak velké bříško, mami? A proč máš ty čárky na břiše?“ a ukazovala prstem na její strie. „Kde se tam vzaly?“ Allison jí na to odpověděla: „To jsou strie, holčičko. Když jsi byla u mě v bříšku, rychle mi rostlo a taky jsem hodně přibrala. No a kvůli tomu se mi objevily strie.“ Dcera se usmála a matce řekla: „Líbí se mi, jak jsou lesklé a třpytí se. Můžu mít taky takové?“ Allison se rozesmála a dceři řekla, že si na ně asi bude muset pár let ještě počkat, než bude mít svoje vlastní. Proč to vlastně Kimmey dělá?

Allison Kimmey
Allison Kimmey
Autor: Instagram/Facebook

„Odpovídejte dětem na jejich otázky a mluvte s nimi o všem, co se týká vašeho těla. Jedině tak je naučíte milovat svoje tělo,“ říká. Je to nový způsob lásky, který svým dětem ukazuje. Na svém Instagramu kromě fotografií uveřejňuje doporučení ohledně toho, jak učit děti vnímat svoje křivky. „Nikdy se před dětmi nevažte, nemluvte o dietách ani nadměrném cvičení. Já tak žila deset let a byla jsem z toho jen ve stresu. Hodnota člověka a krása neznamená konkrétní číslici na váze!“

Allison teď sice není hubená a má spoustu faldíků, ovšem jak sama říká, nikdy nebyla šťastnější. Nepočítá už kalorie, nedělí potraviny na dobré a špatné a řídí se vnitřním kompasem. „Jakmile začnete před dětmi počítat kalorie, implantujete jim potenciální možnost, že jednou budou trpět poruchami příjmu potravin. A ty začínají právě přehnanou kontrolou jídla!“ Jídlo by mělo být oslavou, které si s rodinou užijete. I proto se dnes fotí s dětmi kdekoli je a nestydí se ukazovat svoje nedokonalé tělo. „To bylo asi to nejtěžší, k čemu jsem se musela odhodlat. Vždy jsem se nechtěla fotit, jakmile jsem byla silnější, teď se fotím s dětmi pořád. Jak si nás jednou budou děti pamatovat, když nebudeme na žádné fotce jíst, smát se, prostě na nich být?“

 

Allison Kimmey
Allison Kimmey
Autor: Instagram/Facebook

Allison taky slíbila, že nikdy nebude mluvit před svými dětmi o svém těle a taky že je nikdy nebude kritizovat za to, jak vypadají ony. Jistě, pochválí dcery za to, že jim to sluší, ale neměla by to být jediná věc, o které s nimi mluví. „Konečně se cítím svobodná. Miluji svoje tělo a neomezuji se, když se na sebe podívám. Čekala jsem na tuhle chvíli třiatřicet let, abych se zamilovala sama do sebe.“

 

 

 

 

 A co jíst, kdybyste přece jen chtěli zhubnout? Tohle

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku