Jak vnímají muži tělo své ženy po porodu? Tohle si opravdu myslí!

Jak vnímají muži tělo své ženy po porodu? Tohle si opravdu myslí!
Foto: iStock
Sdílej na facebooku
19. prosince  2018 
 06:00

Podle nedávného průzkumu trvá zhruba 547 dní, než se novopečená matka bude cítit znova sexy. Ovšem platí to pro všechny ženy? Samozřejmě, že ne. Po narození dítěte je běžné, že o sobě ženy pochybují. Jejich tělo se změnilo a vypadá jinak. Boky můžou být širší, prsa citlivější nebo povadlejší na břichu jsou vidět strije. Jedním slovem – velká změna. Je to také změna pro jejich partnery. Jak to vnímají? Tihle muži otevřeně přiznali, jak tělo svých žen berou. Budete překvapeni.

Mám rád poporodní tělo své ženy. Hlavně její obrovská prsa. Měla je vždycky hezká, ale potom, co se narodila naše dcera, byly větší a plnější, což pro mě bylo úžasné. Možná to zní hloupě, ale beru je jako neuvěřitelnou část těla, která dává nejen potravu našemu dítěti, ale taky rozkoš pro mě. (Karel, 43)

 

Nechci říkat nic ošklivého o těle mé ženy, protože je asi dvakrát tak větší, než bylo před těhotenstvím. A možná by mi za to zlomila ruku a zašlapala do země, protože se svým poporodním tělem není spokojená. Ale tak nějak mi to připadá krásné. Její tělo se proměnilo, má pevná ramena a bicepsy, jak pořád nosí dceru, a zároveň měkké břicho i prsa. Ten kontrakt je skvělý. Takže mi její tělo připadá sexy. (Honza, 35)

Moje žena byla vždycky sexy, ale upřímně řečeno, teď ji považuji za mnohem víc sexy. Je od přírody vysoká a štíhlá, a taková zůstala i po porodu. Jen je jemnější a zaoblenější. I když vidím, že je na některých místech méně pevná, nikdy bych jí to neřekl, protože mi dala syna. A to na ni miluji nejvíc. (Zdeněk, 32 let)

 

Trvalo mi docela dlouho, než mě zase začala moje žena po porodu přitahovat. Jedním z důvodů bylo to, že jsem nějak nemohl vnímat její tělo jako zdroj jídla pro dítě a zároveň jako sexuální zdroj. Rodila císařem, takže jsem viděl pořád tu jizvu a její boky byly širší než předtím. Její tělo procházelo proměnou, a díky tomu tělu máme dceru. Ale trvalo asi půl roku, než jsem se s ní začal zase milovat. Musel jsem si prostě na to jiné tělo zvyknout. (Stanislav, 36)

 

Budu svou ženu milovat v jakémkoli těle. Ale nejvíc mě přitahuje teď, když porodila naši dceru, protože to tělo potřebuje i ona, a to mi připadá krásné. Vypadá skvěle, ale nejdůležitější je, že je zdravá a že je díky ní zdravá i naše dcera. Tělo matky je úžasná věc. Ano, náš sexuální život je trošku jiný, ale to nevadí. (Jiří, 37)

 

Možná moje žena během těhotenství hodně pracovala nebo hodně cvičila, ale já moc velký rozdíl mezi tím, jak vypadala předtím a teď, nevidím. Jistě, našly by se malé rozdíly, je trošku měkčí na břiše, její prsa jsou větší, ale pořád je to moje žena, kterou vnímám stejně přitažlivou. A hlavní je, že ji miluji a miluji ji asi víc než předtím. (Daniel, 39)

 

Moje žena byla po porodu dítěte pyšná a sebevědomá. Možná i proto, že jsem jí pořád říkal i během těhotenství, že je atraktivní, plácal jsem ji po zadečku nebo ji objal přes boky. Jistě, po porodu byla trochu jiná, ale to já jsem taky. Má větší zadek a taky prsa, ale nikdy jí to neřeknu. (Martin, 29)

 

Manželka měla rizikové těhotenství, které celé proležela. Přibrala asi dvacet kilogramů a po porodu skoro nic neshodila. Byl jsem zvyklý na její štíhlé boky, na její štíhlý pas, takže jsem byl trochu překvapený tou velkou změnou. A stydím se trochu za to, že mě už moc nepřitahuje. Ale doufám, že to přejde, že zhubne a náš sexuální život se vrátí do starých kolejí. V každém případě ji ale miluji a jsem vděčný za to, že nám dala syna. (Kryštof, 36)

 

Jsou tátové u porodu důležití? Odpověď najdete v našem VIDEU:

Video se připravuje ...
Otcové jsou u porodu důležití • VIDEO: 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku