Nákupy s Maminkou přilákaly i slavné rodiče s dětmi. Kdo dorazil?

Video se připravuje ...
Nákupy s Maminkou
Foto: Maminka.cz, Supermamy.cz/Igor Hellebrandt
Sdílej na facebooku
22. listopadu  2017 
 06:00

Tradiční Nákupy s Maminkou  - letos v pražském hračkářství Hamleys  - přišly podpořit také slavné maminky se svými dětmi. Spolu s dalšími matkami si užily mákupů se slevami i programu pro děti. 

Čtyři dny výhodných nákupů si mohly užívat čtenářky časopisu Maminka minulý týden v rámci akce Nákupy s Maminkou. Vrcholem nákupní horečky byl sobotní event v pražském hrařkářství Hamleys, na který dorazily i známé maminky, například Vlastina Kounická Svátková, Emma Smetana a Jana Bernášková se svými potomky. Jediná Emma Smetana nechala svou malou dcerku Lennom Marlen doma. Všechny tři maminky potom společně s šéfredaktorkou časopisu Maminka Alicí Rossi pokřtily listopadové číslo Maminky, jehož byly všechny tři tváří.

Součástí listopadového čísla časopisu Maminka byly slevové kupóny do vybraných obchodů a eshopů, ve kterých čtenářky maminky mohly ve dnech 9. - 12. listopadu využít významných slev.

Nákupy s Maminkou potom vyvrcholily v sobotu 11.11. v hračkářství Hamleys, kde byl po celý den připraven pro čtenářky a jejich děti bohatý doprovodný program, tvůrčí dílničky a vystoupení klauna Ferdy. Čtenářky si zde také mohly vyzvednout dárky za své nákupy, a to v podobě přesnídavek, knížek nebo modelovací hmoty.

Tvůrčí dílničky i vystoupení klauna Zatímco děti si mohly vytvořit v hračkářství originální vánoční dekorace v tvůrčí dílničce, jejímž partnerem byl Herkules, nebo si pohrály s modelovací hmotou Paulinda, tak rodiče měli možnost mezitím okouknout rostoucí oblečení pro děti Chiarro nebo si vychutnat kávu Illy, která byla pro návštěvníky s kupónem z tištěné Maminky zdarma.

Zkrátka však nepřišli ani ti nejmenší, pro ty byla připravena zdravá svačinka v podobě ovocných přesnídávek od firmy Nestlé, které jejich maskot nestíhal doplňovat, jak velký byl o ně zájem. Malí šikulové, kteří se navíc pochlubili svými výtvory na stánku značky Nivea, získali jako ocenění krém ve vánočním balení zdarma.

Sdílej na facebooku
Autor: Maminka.cz

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku