Známe Maminku roku! Silný příběh, který rozhodl o vítězství

Video se připravuje ...
Známe Maminku roku! Silný příběh, který rozhodl o vítězství
Foto: Maminka/Karel Dlabač
Sdílej na facebooku
23. listopadu  2018 
 10:00

Byl to mimořádně napínavý, ale zároveň i velmi lidsky příjemný a dojemný večer. Časopis Maminka vyhlašoval vítězky soutěže Maminka roku. V pražské restauraci Soho se sešlo devět finalistek, porota a diváci, mezi nimiž nechyběli blízcí soutěžících, zástupci vydavatelství Czech News Center a obchodních partnerů. 

Soutěž Maminka roku dospěla tento týden do svého finále. Z třiceti semifinalistek postoupilo do finále devět žen. Mezi nimi se rozhodovalo o vítězkách ve třech kategoriích – hledali jsme Maminku podnikatelku, hrdinku a blogerku. A vedle toho jednu, která se stane Maminkou roku. 

Celým večerem prováděl vtipný moderátor Vojtěch Bernatský, svými písničkami pobavil Ondřej Ruml. Aplaus vzbudilo devět medailonků, které postupně představily soutěžící maminky – vy se na ně můžete podívat TADY

Celkovou vítězkou se stala Kristyna Tomečková, maminka tří dětí z Prahy. Před časem si našla bulku v prsu, z níž se bohužel vyklubal zhoubný nádor. Musela na operaci, při níž přišla o obě ňadra, kvůli následné léčbě přišla o dlouhé vlasy, přibrala, bylo jí zle – o tom všem dokáže velice otevřeně a nijak ublíženě mluvit. I to rozhodlo o jejím celkovém vítězství. 

Soutěž letos poprvé vyhlásil lifestylový měsíčník Maminka z našeho vydavatelství Czech News Center, aby ocenil ženy maminky, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní.

Finále proběhlo ve středu 21. listopadu – finalistky od rána čekal bohatý program. Nejprve snídaně v restauraci Soho s porotci a patronkami, která byla emotivnější, než všichni čekali. Poté se finalistky odebraly do péče profesionálních vizážistů, kteří je nalíčili a připravili na galavečer. „Vůbec mezi námi nepanovala žádná rivalita,“ svěřila se jedna z finalistek, „byly jsme od začátku všechny kamarádky!“

Mělo to smysl!

„Velmi silné životní příběhy finalistek pro mě byly důkazem toho, že má celý projekt smysl a že může poskytnout sílu a inspiraci ostatním ženám, maminkám,“ řekla šéfredaktorka časopisu Alice Rossi.

Tohle je Maminka roku! Kristyna otevřeně mluví o své nemoci a léčbě:

Video se připravuje ...
Tohle je Maminka roku! Kristyna otevřeně mluví o své nemoci a léčbě

Cenu Mamince roku 2018 předaly Libuše Šmuclerová, generální ředitelka mediálního domu, a Lenka Koenigsmark, marketingová manažerka Mattel pro ČR, SR a Maďarsko. V kategorii Maminka blogerka zvítězila Kateřina Ramil, v kategorii Maminka podnikatelka Lucie Hladíková a v kategorii Maminka hrdinka Radka Doudová.

Porota, ve které zasedly známé osobnosti jako Tamara Klusová, Andrea Růžičková a Marika Šoposká, o absolutní vítězce rozhodla na slavnostním večeru v pražské restauraci Soho. Tady si vyvrcholení celé soutěže užilo všech devět finalistek a s nimi i celá redakce časopisu Maminka, včetně partnerů soutěže. Další ročník soutěže Maminka roku bude lifestylový časopis Maminka vyhlašovat v březnu 2019.

Sdílej na facebooku
Autor: Maminka.cz

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku