Harper Beckham vyrazila s ofinou jako Anna Wintour. Táta si z toho dělá legraci

David Beckham zveřejnil na svém Instagramu parodii na účes své dcery a šéfky Vogue Anny Wintour
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
18. února  2019 
 15:16

Módní show návrhářky Victorie Beckham podpořila jako tradičně celá její rodina. Nejmladší Harper ukázala roztomilý účes s ofinkou a David Beckham se neubránil srovnání s účesem mocné šéfky časopisu Vogue. Na svém Instagramu zveřejnil koláž, na které si naklíčoval stejné mikádo. 

Je to už druhá velká změna účesu sedmileté Harper za poslední rok. Ta minulá přišla loni v létě, když si nechala ostříhat své dlouhé vlasy – fotky z toho také obletěly svět, zvláště když na nich bylo vidět, že jí kadeře stříhá její otec. 

Zkrátit si je nechala na rodinné dovolené na Bali, po návratu pak šla na mikádo podobné tomu, které kdysi nosila její matka. 

Z toho, co tehdy Victoria napsala na Facebook, bylo jasné, že ona v rozhodnutí dceru podpořila. Být to na jejím manželovi Davidovi, měla by Harper nadále vlasy co nejdelší. Ale už si zvykl, zdá se. "Nenapadlo mě, že může být ještě krásnější," komentoval to.

Od léta holčičce vlasy zase povyrostly a teď zjevně přišel čas na další sestřih. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku