16 slavných rodičů, kteří mají problémové děti. Drogy, alkohol a co ještě?

Rodina Cindy Crawford. Syn Presley byl v 19 letech obviněn z řízení pod vlivem.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
17. února  2020 
 06:00

Děti celebrit nemají tradiční dětství. Jsou obklopeny slávou a penězi od chvíle, kdy se narodily. Neměly by mít důvod si na něco stěžovat, ale bohužel jejich temnou stránkou dospívání bývá to, že v nich velmi často neexistují žádné hranice. Tudíž mívají problémy s alkoholem, drogami či školou.

Tyhle známé osobnosti mají děti, s nimiž jsou potíže – a dokazuje to, že za peníze se nedá koupit všechno. A bohužel, někdy ani samotní slavní rodiče nejsou svým dětem nejlepšími vzory. Leckdy jsou to jen bohatí a rozmazlení spratci.

Hulk Hogan

Syn známého amerického herce a bývalého profesionálního wrestlera Nick byl mimo jiné obviněn z bezohledné jízdy autem, která způsobila vážné zranění jiné osobě.

Cindy Crawford

V prosinci 2018 byl syn supermodelky Cindy Crawford Presley Gerber zatčen za řízení pod vlivem alkoholu. Gerber, kterému bylo v době jeho zatčení devatenáct let, byl zatčen v Beverly Hills v Kalifornii, když ho policie zastavila, protože překročil rychlost. Gerberův právník k tomu řekl: „Presley si uvědomuje svou vinu a podniká nezbytné kroky k řešení.“ Gerber byl propuštěn bez kauce.

Tom Hanks a Rita Wilson

Chet Hanks, druhý syn Toma Hankse a Rity Wilson, veřejně bojoval s drogovou závislostí. Léčit se začal v roce 2015, kdy pod vlivem drog způsobil nehodu. Drogami a alkoholem prý řešil své problémy a snažil se s jejich pomocí vyrovnat se se slávou svého otce a tlakem okolí na svou osobu. Momentálně je prý čistý.

Nicolas Cage

Syn Nicolase Cagea Weston, narozený v roce 1990, byl v roce 2011 zatčen za domácí násilí. Léčil se také se závislostí na drogách. Mnohokrát byl taky obviněn, že řídil pod vlivem, a dvakrát dokonce způsobil nehodu, od které ujel. Ovšem ani otec Nicolas Cage není svatoušek, bývá prý agresivní a i on byl kdysi obviněn z opilství na veřejnosti.

Whitney Houston

Zpěvačka Whitney Houston, která zemřela před 7 lety, byla nalezena v hotelovém pokoji mrtvá. Policie našla v její krvi kokain, marihuanu a léky proti úzkosti. Její dcera Bobbi Kristina Brown následovala svou matku. Zemřela tři roky po své matce a pravděpodobnou příčinou smrti byl toxický koktejl drog a léků.

Jackie Chan

Syn Jackie Chana, mistra bojového umění, herce, režiséra, kaskadéra a komika, Jaycee byl v roce 2015 uvězněn v Pekingu poté, co u něj policie našla více než 100 gramů marihuany. Ve vězení si pobyl šest měsíců. Obvinění má pikantní podtext, v roce 2009 byl herec Jackie Chan jmenován čínskou vládou protidrogovým velvyslancem.

Bruce Willis a Demi Moore

Dcera herce Bruce Willise a herečky Demi Moore Scout, která se narodila v červenci 1991, byla zatčena za to, že policistům předložila falešný průkaz totožnosti poté, co pila jako nezletilá alkohol. Problémy se ale nevyhnuly ani další – nejmladší – dceři Tallulah. Ta šla ve 20 letech na odvykací kúru poté, co to přeháněla s alkoholem.

Michael Jordan

Syn Michaela Jordana Marcus, který přišel na svět v prosinci 1990, byl zatčen za to, že kladl odpor při zatýkání za nevhodné chování v roce 2012 poté, co se choval agresivně ke dvěma ženám. Nedávno zase sdílel na Twitteru fotografii svého obnaženého penisu.

Michael Douglas

Cameron Douglas, syn herce Michaela Douglase a jeho bývalé manželky Diandry Morrell Douglas, byl zatčen za drogové trestné činy nejméně třikrát. V roce 2010 dostal pětiletý trest odnětí svobody za prodej metamfetaminu v luxusním hotelu na Manhattanu. Poté, co opakovaně porušil vězeňský řád tím, že si zajistil, aby mu jeho právník propašoval do vězení drogy, musel strávit 2 roky na samotce a jeho trest se téměř zdvojnásobil.

 

Lionel Richie

Dcera Lionela Richieho Nicole, narozená v září 1981, byla obviněna z držení heroinu v roce 2003. V roce 2006 byla rovněž usvědčena z řízení pod vlivem alkoholu.

Martin Sheen

Syn Martina Sheena Charlie, narozený 3. září 1965, je definicí problémového dítěte. Vedle drog, které užíval, během života postřelil snoubenku a později ve vzteku ohrožoval nožem svou manželku. Za své eskapády plné drog, alkoholu a agresivity zaplatil zdravím i kariérou. Je HIV pozitivní a nedávno přiznal, že si není schopen najít stálou práci.

Marlon Brando

Pozdní syn kmotra Marlona Branda byl uvězněn poté, co byl usvědčen ze zabití. Christian Brando zabil přítele své nevlastní sestry v roce 1990. Jeho sestra Cheyenne se svěřila Brandovi, že její přítel byl hrubý. Christian „odpověděl“ tak, že ho zastřelil. Ve vězení pak strávil šest let a propuštěn byl v roce 1996. Christian zemřel v roce 2008 na zápal plic.

Ozzy Osbourne

Dcera Ozzyho Osbournea Kelly, narozená v říjnu 1984, byla zatčena za napadení poté, co v roce 2008 v klubu udeřila fejetonistku Zoe Griffin z magazínu Daily Mirror.

Keith Richards

Dcera Keitha Richardse Theodora, která se narodila v roce 1985, byla zatčena v roce 2011 poté, co ji načapal policista, jak pod vlivem drog pomalovává graffiti zdi kláštera.

Jon Bon Jovi

Stephanie, dcera Jon Bon Joviho, které je dnes 26 let, se v roce 2012 předávkovala heroinem a byla zatčena kvůli drogovým přestupkům. Nastoupila odvykací léčbu a zbavila se závislosti.

Nick Nolte

Syn Nicka Nolteho herec Brawley Nolte byl zatčen za řízení pod vlivem alkoholu v roce 2009. Během jízdy se dostal do protisměru a narazil do jiného auta.

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku