Žena se i v 8. měsíci chlubí úplně plochým břichem. Není to nebezpečné?

Video se připravuje ...
Modelka Sarah Stage ukazuje, jak cvičí v 7. měsíci těhotenství
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
18. srpna  2017 
 06:00

Tahle žena už několik měsíců fascinuje internet. Modelka Sarah Stage vstupuje do osmého měsíce těhotenství a stále to není vidět. Ani trochu, protože má v podstatě dokonale ploché břicho. Odmítá nařčení z toho, že jí jde jen o její vzhled, a tvrdí, že se o sebe stará i kvůli dítěti a jeho zdraví. 

Tak úplně nevíme, co si o téhle ženě máme myslet. Na jedné straně je fajn, když ani v těhotenství budoucí matka nerezignuje na vzhled a váhu, na druhou stranu dřít tak, aby měla i v osmém měsíci ploché břicho? Každopádně, modelka a fitness trenérka Sarah Stage ho má.

GALERIE: Podívejte se na těhotnou s úplně plochým břichem

Své fotky zveřejňuje na sociálních sítích, kde má spoustu obdivovatelů, ale také hodně kritiků. "Hned, jak jsem oznámila, že jsem podruhé těhotná, vyrojila se spousta lidí, kteří mi říkali a psali, co mám a co nemám dělat. Já však poslouchám jen svého gynekologa a pak, samozřejmě, moje tělo," napsala tento měsíc Sarah na svém Instagramu. 

Tvrdí, že nikdy nedělá nic, u čeho by se musela přepínat, a že cvičí mnohem méně než obvykle. Je zároveň přesvědčená, že pohyb svědčí jejímu budoucímu dítěti i jí samé. "Nejsem posedlá svým vzhledem, ale jsem posedlá zdravým životním stylem," dodala.

Podívejte se na cvičení Sarah Stage v 8. měsíci

Video se připravuje ...
Modelka se i v 8. měsíci chlubí úplně plochým břichem. Není to nebezpečné? • VIDEO: 

Modelka Sarah Stage z USA je momentálně podruhé těhotná. Je známá svou láskou k cvičení a už během prvního těhotenství vypadala skvěle, ale těhotenské břicho přece jen měla. Teď ho nemá. 

Na Instagramu a na svých webových stránkách neustále ukazuje ostatním, že cvičit má smysl. A že je její snaha vypadat úžasně i během těhotenství inspirující, o tom svědčí dva miliony lidí, kteří její profil sledují. Sarah totiž tvrdí, že žena nemusí automaticky přibrat desítky kilogramů, ale že i v těhotenství si může udržet co nejlepší postavu. Za vším stojí strava a cvičení, kterému se věnuje každý den.

Její denní cvičební rutina se skládá mimo jiné ze sklapovaček, dřepů a různých výpadů. Na svém profilu přece jen poznamenává: „Můj doktor mi dovolil, abych v cvičení pokračovala i během těhotenství. Ale nejsme všichni stejní, takže vy se nejprve poraďte s tím vaším lékařem.“ Každopádně platí, že v těhotenství by žena neměla začít sportovat více, než jak činila před tím, než přišla do jiného stavu. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku