Právě teď! Velká soutěž o zájezd do ateliérů Harryho Pottera v Londýně

Právě teď! Velká soutěž o zájezd do ateliérů Harryho Pottera v Londýně
Tahle výhra je vskutku mimořádná!
Foto: Mateřídouška
Sdílej na facebooku
13. prosince  2019 
 13:47

Tohle by byla naprostá bomba! Představte si, že by vaše rodina vyhrála letecký zájezd do ateliérů, kde se natáčela filmová podoba série o čarodějnickém učni Harry Potterovi. Díky časopisu Mateřídouška se to může stát. Hrát o tuhle fantastickou výhru můžete se svými dětmi právě teď. 

Tradiční dětský měsíčník Mateřídouška ve svém aktuálním vydání odstartoval jedinečnou Velkou vánoční soutěž. Hlavní výhrou je čtyřdenní rodinný zájezd do Londýna spojený s návštěvou ateliérů Harryho Pottera v hodnotě 70 000 Kč. Ve hře je dalších 181 atraktivních cen.   

„Prosincové vydání časopisu Mateřídouška je protkané magií. Kouzelná je i hlavní výhra Velké vánoční soutěže, která potěší především všechny milovníky Harryho Pottera. Na své si ale bezesporu přijdou i ostatní tvořivé děti, “ řekla Petra Slušňáková, šéfredaktorka časopisu Mateřídouška.

Časopis si můžete koupit na stánku nebo jednoduše objednat online ZDE 

Hlavní výhru, rodinný letecký zájezd do Londýna spojený s návštěvou ateliérů, ve kterých se natáčely příběhy Harryho Pottera, zajišťuje cestovní agentura Radynacesty.cz.

Kromě prohlídky studií Warner Bros. se výherce s celou svou rodinou může těšit  i na projížďku červeným autobusem, výměnu stráží u Buckhinghamského paláce, plavbu lodí po Temži nebo na pohled z největšího ruského kol v Evropě London Eye.

Soutěžíme až do ledna

K tomu, aby se čtenář Mateřídoušky mohl zapojit do soutěže, stačí, aby z prosincového vydání časopisu vystřihl a podle instrukcí uveřejněných na  facebookových stránkách Mateřídoušky také slepil a dotvořil vánoční betlém,“ upřesnila podmínky soutěže šéfredaktorka.  

Do 12. 1. 2020 pak děti mohou poslat do redakce fotografii svého originálního díla. Den poté zasedne odborná porota složená z členů redakce, a rozhodne o absolutním vítězi Velké vánoční soutěže. Odmění i dalších 81 došlých nápaditých výtvorů. Prvních 100 obrázků betlémů nejrychleji nahraných na facebookové stránky Mateřídoušky navíc automaticky získá drobnou cenu.

Velká vánoční soutěž časopisu Mateřídouška startuje 9. 12. 2019 a bude probíhat až do 12. 1. 2020. Děti se do hry mohou zapojit kdykoli v průběhu soutěže.

Sdílej na facebooku
Autor: Mateřídouška

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku