Zima s dětmi: Chytrá kombinéza, praktická termoska, šikovný lunch box

Termosky na jídlo b.box se líbí i teenagerům
Foto: Mimmo.cz
Sdílej na facebooku
14. ledna  2020 
 19:42

Chystáte se na jarní prázdniny na hory? Nebo aspoň na zimní výlety s nadějí, že už konečně napadne sníh? Pak na to bezesporu budete potřebovat pořádné vybavení. Tady máte pár redakčních tipů, které by se vám mohly hodit. 

Neutrácejte zbytečně každý rok za dětskou kombinézu. Že to jinak nejde? Ale ano, protože můžete pořídit rostoucí model. Dětský lyžařský komplet Bambino má v rukávech i nohavicích stahovací pásky. Když za ně zatáhnete, látka se roztáhne – tímto způsobem můžete dosáhnout zvětšení až o jednu celou velikost. Díky tomu vám odpadnou starosti s každoroční obměnou šatníku.

SNOXX Bambina divci lyzarska bunda 2199 korun, Hervis
SNOXX Bambina divci lyzarska bunda 2199 korun, Hervis
Autor: Hervis
Nápaditý komplet dětských lyžařských kalhot a bundy Bambino od značky Snoxx se prodává v obchodech Hervis v několika barevných provedeních. Nezbytným benefitem pro bezstarostné hrátky na sněhu jsou odolnost proti vodě a větru, elasticita a prodyšnost.

Kompletní sadu (lyžařské kalhoty + bunda) koupíte za 4098 korun.

Nemusíte hned vyrážet za sněhem, aby se vám hodily šikovné termosky známé australské značky b.box na nápoje nebo jídlo. Narazili jsme na ně v nabídce obchodu Mimmo.cz. Jsou nejen odolné, ale zároveň praktické pro užití. A dobře vypadají, což vždycky také není samozřejmost. 

Užijete je v mrazivém dopoledni v parku, na horách, při celodenním řádění v deštivém počasí, ale i ve vedrech u vody. V zimě udrží nápoje horké, v létě chladné.

Termoska na míru pro batolata i školáky

Otevírání i zavírání zvládnou i batolata
Otevírání i zavírání zvládnou i batolata
Autor: Mimmo.cz
Značka b.box proslula chytrými řešeními, která usnadňují život dětem i rodičům. Dvojplášťová lahev udrží nápoje až sedm hodin studené a až pět hodin teplé. Pít lze skrze silikonové brčko, které můžete též samostatně dokoupit. Snadno se otevírá tlačítkem a jednoduše ji můžete zavěsit na batoh či kočárek.

Termosku na jídlo si sestavíte podle vlastních potřeb. Její základ tvoří široká nádoba a šroubovatelné víčko. Přidat můžete ucha nebo vidličku se spodním krytem. Termosku pořídíte v několika barevných variantách a díky chytře řešenému systému bude sloužit těm nejmenším i školákům. 

Termosku lahev pořídíte za 490 korun, termosku na jídlo za 590 korun. 

Když už jsme u toho jídla a pití, zaujala nás i vychytávka, kterou má v nabídce obchod Skibi.cz. Skvěle se hodí na dětské svačiny nebo studené obědy. 

Skibi Lunch BOx je k mání ve třech barevných provedeních za 690 korui
Skibi Lunch BOx je k mání ve třech barevných provedeních za 690 korui
Autor: Skibi.cz
Praktický a kvalitní Skibi Lunch Box umožňuje zabalit dětem s sebou pestrou a nutričně vyváženou svačinku. Má čtyři utěsněné přihrádky, ze kterých zaručeně nic nevyteče. 

Vyzkoušeli jsme to a je to vážně praktické – hlavní přihrádka se hodí třeba na chléb, sendvič nebo salát, tři menší přihrádky na krájené ovoce, zeleninu nebo oříšky, ale klidně i jogurt nebo dip. Unikátní systém těsnění zabraňuje prosakování tekutin.

Skibi Lunch Box v různém barevném provedení je k mání za 690 korun. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku