Jaký šampon pro děti, jaký pro matky? Tyhle fungují dobře. A krém na ruce taky

Udělejte si z koupání zábavu
Foto: istock
Sdílej na facebooku
22. ledna  2020 
 12:00

Přinášíme vám redakční tipy aneb co nás poslední dobou zaujalo v nabídce kosmetiky, kterou by vaše rodina mohla ocenit? 

Pokud máte malé děti, mohlo by se vám hodit doporučení na tělový olejíček, vlhčené ubrousky s 99% obsahem vody a sprchový gel osvědčené značky HiPP. Tahle kosmetika pomáhá udržovat požadovaný kyselý plášť dětské pokožky neporušený, čímž ji chrání před negativními vlivy okolí.

HiPP sprchový gel
HiPP sprchový gel
Autor: HIPP
Bojíte se alergií? Kvůli maximálnímu snížení rizika potenciální alergické reakce v kosmetice HiPP nenajdete nic, co by jemné pokožce nejmenších dětí mohlo uškodit. Proto miminka vesměs kosmetiku HiPP dobře snáší a to už od narození. Body plus za složení výrobků, decentní vůni a dobrou roztíratelnost a vstřebatelnost. 

Ubrousky jsou napuštěné hlavně vodou a setřete s nimi skutečně vše, co potřebujete. 

Obnovující šampon pro poškozené vlasy značky TRESemmé
Obnovující šampon pro poškozené vlasy značky TRESemmé
Autor: TRESemmé
Náš další kosmetický tip je naopak určen matkám, zvláště těm, které si například barví vlasy - zaujala nás vlasová kosmetika TRESemmé. 

Kkonkretně sada šamponu, kondicionéru a vlasové masky. Šampon Biotin + Repair7 Shampoo prospívá poškozeným vlasům, ideálně když ho použijete zároveň s obnovujícím kondicionérem právě pro vlasy, které nejsou zrovna v dobré kondici - jmenuje se TRESemmé Biotin + Repair 7obnovující kondicionér.

Maska ze stejného setu vlasy vyživuje a také je díky ní snáze rozčešete. 

Něco pro vaše ruce a rty

Myslíte si, že Indulona je čímsi z dob minulých, co vás nemůže ničím překvapit? Děláte chybu, tahle značka rozhodně nezapsala a vy si tak můžete pořídit kvalitní krém na ruce, který vás přitom nijak finančně nezruinuje. 

Měsíčková mast Indulona
Měsíčková mast Indulona
Autor: Indulona
Řeč je o měsíčkové Induloně, který se hodí i pro namáhanou a podrážděnou pokožku. Obsahuje vitamín E a výtažek z měsíčku lékařského. Krom zklidnění pokožky se hodí i protizánětlivé účinky, takže působí hojivě na drobná povrchová poranění. Má nezaměnitelnou svěží vůni, která je stejná jako u tělového mléka. 

Krém Astrid na velmi suché ruce
Krém Astrid na velmi suché ruce
Autor: Astrid
Když už jsme u krémů na ruce tuzemské provenience, doporučit můžeme i krém značky Astrid, který oceníte zvláště, pokud máte na rukou hodně suchou kůži. Snadno se vstřebává, kůži hloubkově vyživuje, regeneruje, zjemňuje hrubou pokožku.

Krém obohacený o bambucké máslo, přírodní zdroj esenciálních mastných kyselin a vitaminů A a E, pomáhá chránit namáhanou pokožku před vysušováním a zanechává ruce jemné a hladké. 

Mimochodem, značka Astrid má v nabídce i šikovné lesky na rty. Schválně je vyzkoušejte. 

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: wall

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku