Tip pro milovníky zvířat, cestovatelské deníky a konec sezóny v Mirákulu

Nabídka kolekce divokých zvířat
Foto: Supermámy.cz
Sdílej na facebooku
1. října  2019 
 12:06

Mami, kup mi slona! A žirafu a asi potřebuju taky lva. Malé děti rády něco sbírají a zvířátka jsou v tomto směru ve velké oblibě. Teď můžete jejich touhu uspokojit díky novince nazvané Svět divokých zvířat od firmy DeAgostini. Zvířátka spolu s knihami o nich vám budou chodit domů postupně, což zaručuje zábavu na dlouhou dobu. 

Novinkou na trhu je kolekce nazvaná Wild Animals neboli Svět divokých zvířat, určená svým pojetím především předškolním dětem. V jejím rámci mohou rodiče dětem koupit jak zvířátka, tak knížky a další tematické doplňky. Je přitom na nich, co všechno pořídí - kolekce je k mání jak v trafikách, tak ji lze objednat domů.  Krom zvířátek a knížek je možné získat také například batůžek nebo dětský spací pytel. 

Čtyřletá Josefína se slonem z kolekce Wild Animals
Čtyřletá Josefína se slonem z kolekce Wild Animals
Autor: Supermámy.cz
Plastová zvířátka jsou celkem bytelná, což je určitě plus. Zobrazení není úplně realistické, ale zároveň není ani zbytečně infantilní - podle našich zkušeností je ocení už děti od dvou let výše. Také čtyřletá dcera naší webeditorky si je hned oblíbila. My oceňujeme, že odpovídají poměry velikostí mezi zvířaty a taková žirafa je na první pohled vyšší než ostatní. 

Součástí kolekce jsou i knihy o zvířátcích, která děti najdou balení - příjemně nás překvapilo, kolik informací v nich najdou, podané jsou srozumitelně a dětem přístupnou formou

Předpokládaný rozsah kolekce je 70 čísel. Samozřejmě, když vše sečtete, není to zrovna nejlevnější můžete toho využít k dohodě s dětmi - budu ti kupovat tahle zvířátka, ale odpustíme si utrácení za jiné drobnosti, které jen pohodíš a nehraješ si s nimi. Nebo za sladkosti. Dá se navíc čekat, že až vaše dítě zvířátkům a knížkám o nich odroste, budete je moci prodat dal. 

Více o celé nabídce na webu Wild Animals ZDE 

Od teď už výlety bez nudy! 

Vymýšlíte dětem všelijaké výlety a pomalu zjišťujete, že není tak snadné je nadchnout a zabavit, aby si co chvíli nestěžovali na únavu, případně nudu? Máme pro vsás tip, který jsme vyzkoušeli na našich vlastních (a občas trochu nevděčných) dětech) a který vážně funguje. 

Vyzkoušejte řadu Kvído Cestovatel od Albi, určenou pro děti zhruba od čtyři do 12 let, mladší samozřejmě potřebují výpomoc rodičů, starší to zvládnou sami. V  edici najdete mimo jiné Zážitkové deníky, Cesty za pokladem a také dvě venkovní bojovky. 

Hledáte místo pro skvělou rodinnou dovolenou na horách? Vyrazte do Gosau

Hledáte místo pro skvělou rodinnou dovolenou na horách? Vyrazte do Gosau

Milujete hory? V zimě stejně jako v létě? A snažíte se tuhle lásku předat i svým dětem, přičemž české kopce už jsou vám malé? Pak se nabízejí například…celý článek

Zážitkové deníky - zatím jich vyšlo šest - obsahují tipy na 30 výletů po každém kraji České republiky. včetně popisů atraktivních míst, úkoly pro mladší i starší děti a dvě tajné cesty za pokladem. Cesty za pokladem jsou lokální výlety s deseti úkoly, které mají děti po cestě splnit a které je dovedou k pokladu - my jsme v redakci vyzkoušeli ten vedoucí do pražského parku Cibulka a můžeme jedině doporučit. 

Cestovatelská řada Kvído od Albi
Cestovatelská řada Kvído od Albi
Autor: Albi.cz
V každé Cestě za pokladem najdou rodiče tajnou obálku s pohádkovým příběhem a popisem jednotlivých úkolů pro děti (včetně řešení). Podrobný průvodce cestou za pokladem pak obsahuje mapu, GPS souřadnice i fotografie jednotlivých zastavení. Za splněné úkoly děti sbírají razítka na svůj arch a na konci je čeká poklad od Kvída. Pozor, cesty - vyšlo jich zatím dvacet - jsou otevřené od začátku května do konce října. 

Mimochodem, Cestovatelské deníky z řady Kvído se staly absolutním vítězem soutěže o nejlepší hračku a zároveň vyhrály kategorii outdoor hraček. Vůbec se nedivíme, jsou totiž vážně povedené. Více ZDE

Mirakulum? Ještě stíhnete! 

S pokračujícím podzimem končí sezóna na mnoha atrakcích, během zimních měsíců má zavřeno také stále se rozšiřující milovické Mirakulum. Ale pokud máte čas a chuť, během října ještě návštěvu stihnete! 

V říjnu mají otevřeno o víkendech a státních svátcích, vždy od 10 dopoledne do 18 večer - pozor, pondělí 28. 10. je posledním otevíracím dnem sezóny 2019. Ačkoli pak ještě dva dny pokračují podzimní prázdniny, Mirakulum znovu otevře až zase na jaře. 

Mimochodem, vstupenky do Mirakula si můžete koupit on line, ušetříte tak čas ve frontě u pokladen. Další informace ZDE 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku