Nejlepší kamarádky neplánovaně otěhotněly ve stejnou dobu. Počtvrté!

Obě kamarádky čekaly čtvrté dítě
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
3. března  2019 
 06:00

Lisa Schmidt (35) a Skye Knijff (31) z australského Queenslandu loni obě přivedly na svět své čtvrté dítě. Zajímavé na tom je, že se tak stalo v rozmezí pouhých dvou týdnů a že ženy jsou nejlepší kamarádky, přičemž obě těhotenství byla neplánovaná. 

Když už, tak už. Když tyhle dvě Australanky zjistily, že jsou těhotné, rozhodly se, že si svoje těhotenství užijí a také ho pořádně zdokumentují. Fotky dokazují, že se jim to povedlo. 

Fotografka Lisa se se Skye zná dobře patnáct let, před lety se seznámily v obchodě, kde během studií obě pracovaly. A už tehdy plánovaly velké rodiny. Od té doby přivedly obě na svět tři potomky, ale nikdy nebyly těhotné v stejnou dobu. Až teď. 

První se s novinou svěřila Skye, zatímco Lisa čekala, až uplyne rizikový první trimestr.  Jakmile se tak stalo, oznámila překvapené kamarádce, že je rovněž v jiném stavu. Od té doby se pro ně těhotenství stalo mimo jiné záminkou k nakupování stejného oblečení, v němž se fotily – po porodech podobně koordinovaly fotky novorozených dětí. 

Společné prožívání těhotenství jim také usnadnilo překonávání komplikací, které se u obou objevily. Chlapeček Ashton se Lise a jejímu manželovi Nathanovi narodil 9. ledna 2018, zatímco Skye s Nickem si na dceru Hildie počkali do 26. ledna 2018. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku