Tohle na ně platí! Tři tipy, které zabraly na vztek u tří synů

Video se připravuje ...
Tohle na ně platí! Tři tipy, které zabraly na vztek u tří synů
VIDEO: Adam Balažovič
Sdílej na facebooku
30. srpna  2017 
 10:00

Naše kolegyně Markéta Novák Matějková má tři syny. A také tři způsoby, jak reagovat na dětský vztek, protože na každého z kluků platilo a platí něco úplně jiného. Univerzální rada, jak zkrotit dětský vztek, rozhodně neexistuje. 

"Zatímco na prvního syna platilo pevné obejmutí, u druhého jsem s ním neměla šanci," říká naše kolegyně Markéta – editorka webu Maminka.cz. Je zároveň matkou tří synů. Nejmladšímu je rok a půl, nejstaršímu bude osm. Co se Markétě osvědčilo? Podívejte se na naše nové video! 

Nemá zkrátka smysl pátrat po nějaké univerzální radě, kterou by bylo možné zkrotit dětský vztek. Ale rozhodně se vyplatí zkoušet různé metody a hledat tu, která platí zrovna na vašeho potomka. 

A ještě jedna věc: pokud má někdo dítě, které se nikdy nevztekalo a které ani nenapadlo to zkusit, nejspíše to nebude výsledek bezchybné výchovy. Některé děti se zkrátka nevztekají, ale není to nic jiného než šťastná náhoda. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku