Virální hit: Miminko si neuvěřitelně užívá mytí a česání vlasů

Holčička si mytí hlavy dost užívala
Foto: Facebook/Taveon Glenn
Sdílej na facebooku
7. února  2017 
 06:00

Mytí vlasů většina lidí nemá ráda. A pokud si ho někdo později v životě oblíbí a třeba u kadeřníka si ho užívá, v dětství tomu tak nejspíše nebylo. Asi proto sklízí na internetu takový úspěch video, na kterém si malá, sotva několikadenní holčička mytí vlásků a následné česání doslova labužnicky vychutnává. 

Když Taveon Glenn dal loni v listopadu na Facebook tohle video, nejspíše si myslel, že je to roztomilé – a to vážně je. Ale asi ho nenapadlo, že si ho pustí skoro 40 milionů lidí, kteří si to budou myslet také. 

Malá novorozená holčička Amira Yvonne tváří tak spokojeně, jako by mytí vlasů byla ta nejlepší věc, která se jí na světě mohla přihodit. O následném česání ani nemluvě. Všechno se přihodilo v Miami Valley Hospital v Daytonu ve státě Ohio, kde se loni na podzim narodila, její matkou je Sierra Still. 

Takhle vypadáte doopravdy: 20 fotek budoucích rodičů během spánku

Takhle vypadáte doopravdy: 20 fotek budoucích rodičů během spánku

Tenhle fotoprojekt vznikl náhodou. Když se mladá ruská fotografka vydala pomoci svým přátelům cosi opravit v bytě a pak je vyfotila shora ze žebříku.…celý článek

Mohou za to rodiče! 7 výchovných chyb, kvůli nimž mají děti nízké sebevědomí a nedaří se jim

Mohou za to rodiče! 7 výchovných chyb, kvůli nimž mají děti nízké sebevědomí a nedaří se jim

Cesta do pekla je někdy dlážděna dobrými úmysly. Platí to i o výchově – někdy se snažíme dělat pro děti to nejlepší, ale nevědomky jim tím ubližujeme…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku