Rodinný kalendář využijete sami, zároveň je to skvělý dárek

Kalendáře stolní i nástěnné
Foto: Supermámy
Sdílej na facebooku
7. listopadu  2017 
 18:00

Na rodinném životě je občas nejtěžší to všechno naplánovat a zorganizovat. Naštěstí na to nejste sami. My v redakci jsme si vedle všelijakých vychytávek v mobilu hodně oblíbili rodinné plánovací kalendáře, které nám visí doma na zdi a celkem účinně připomínají, co kdy je potřeba. Právě teď už jsou ke koupi ty na příští rok. 

Bez Domácího rodinného kalendáře si náš život už nedovedu představit. Proto už mám doma i ten na rok 2018, ale za pozornost rozhodně stojí i další kousky z edice Krásné časy 2018. 

Vybere si každý: aktivní rodina (Rodinný plánovač nebo Domácí rodinný kalendář), romanticky zasněná slečna i dáma (Krásný kalendář, Citátníky, zápisník Krásné časy), tak rozený praktik se smyslem pro krásu (Narozeninová knížka).

Domácí rodinný kalendář 2018 

Nejlepší rodinný plánovač široko daleko vychází už pojedenácté. Snadno, šikovně a elegantně naplánujete čas své rodiny. Táta, máma i děti v něm mají svůj sloupeček, takže o nikom neztratíte přehled. Hravé linoryty Petry Cífkové vás v roce 2018 zavedou za strašidly do českých bájí a legend. Kdo má pro strach uděláno?

Rodinný plánovač 2018

Jak všechno stihnout a nepropadat panice? S Rodinným plánovačem 2018 pochopíte, že to není zas tak těžké. Každý člen domácnosti v něm má své políčko, a tak snadno a bez zbytečných dohadů naplánujete čas své rodiny. Hravě vlídné ilustrace Andrey Tachezy totiž zútulní rodinné plány i u vás doma. Určitě oceníte přehledný systém plánování, úplný seznam jmen (Tobiáš ani Sofie už nebudou smutní!) a termíny prázdnin až do roku 2019. 

Domácí rodinný kalendář a plánovač jsou na stejném principu, liší se výtvarným pojetím, aby vyhověl vyznavačům různých stylů. Kalendář je navíc větší než plánovač. 

V Domácím rodinném kalendáři  je navíc příběh: letos o různých strašidlech z českých legend, například o golemovi, blanických rytířích, Krakonošovi a tak dále. 

Krásný kalendář 2018

Kalendář, se kterým bude každý den krásný. Díky citátům a ilustracím Andrey Tachezy se vám navíc stane vlídným průvodcem časem.

Narozeninová knížka 

Díky Narozeninové knížce už na žádný důležitý den nezapomenete. Poznamenáte si zde výročí, narozeniny, dny, které jsou významné třeba jen pro vás. Knížka se nevztahuje ke konkrétnímu roku, můžete si sem připisovat významná výročí mnoho let a nikdy vám nezestárne. Narozeninová knížka je skvělým dárkem nejen pro vaše blízké, ilustrace Andrey Tachezy dozajista potěší.

Všechny kalendáře z edice Krásné časy 2018 jsou k mání například na www.bux.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku