15 slavných párů, které dokazují, že dva tátové jsou lepší než jeden!

Tihle slavní herci Cheyenne Jackson a Jason Landau mají dvojčata, dceru a syna. I oni využili náhradní mateřství.
Foto: BPŽ/Instagram
Sdílej na facebooku
5. listopadu  2019 
 06:00

V USA čtyři procenta všech adoptovaných dětí vychovávají páry stejného pohlaví. Spousta z nich využívá "služeb" náhradních matek, zejména v případě dvou gayů. Navzdory skutečnosti, že někteří lidé (a není jich málo) si myslí, že děti mohou vychovávat pouze máma a táta, tedy žena a muž, příklady z reálného života dokazují, že to je úplně jedno. Tyhle děti žijí s dvěma táty a jsou šťastné. Víc slov není potřeba. Které slavné celebrity zaslouží obdiv?

 

U nás to tak bohužel jednoduché není, v červenci 2016 sice umožnil Ústavní soud lidem žijícím v registrovaném partnerství požádat o adopci, osvojit si dítě ale může pouze jeden z páru. Za poslední dva roky o adopci požádalo sedm lidí a dva z nich se už o děti starají. To, že homosexuální páry nežádají častěji o osvojení, vysvětluje LGBT komunita tím, že homosexuálům stále není umožněno, aby si dítě osvojili společně.

V USA to mají mnohem jednodušší, a tohle je důkaz. Tihle homosexuálové pečují o adoptované děti nebo děti, které jim porodily náhradní matky, a jak je vidět, dva tátové jsou mnohdy lepší než jeden, který nefunguje. Co myslíte? 

Elton John a David Furnish

Legendární zpěvák sir Elton John a jeho manžel David Furnish spolu mají 2 děti. Jejich syny porodila náhradní matka. Mimochodem – zaplatili za něj náhradní matce v přepočtu asi 624 tisíc korun!

Joey Gonzalez a Jonathan Rollo

Generální ředitel Barry Bottcamp Joey Gonzalez a jeho manžel Jonathan Rollo vychovávají 2 děti, holčičku a chlapce. Porodila jim je náhradní matka.

Dan Bucatinsky a Don Roos

Herec Dan Bucatinsky a scenárista Don Roos jsou manželé a společně vychovávají adoptované děti, a to dceru Elizu a syna Jonaha. Společně se také oba podílejí na práci pro Family Equality Council, aktivně se zapojují do The Trevor Project a řady dalších projektů, které se týkají práv dětí a rodin.

Matt Dallas a Blue Hamilton

Herec Matt Dallas známý ze seriálu Kyle XY je považován za nejvíce sexy muže planety. V roce 2013 provedl coming out a oznámil, že se zasnoubil s hudebníkem Blue Hamiltonem. V roce 2015 adoptovali dvouletého chlapečka.

Shaun T a Scott Blokker

Slavný fitness trenér a motivátor Shaun T a jeho manžel Scott Blokker společně vychovávají dvojčata. 

Ricky Martin a Jwan Yosef

Světoznámý zpěvák Ricky Martin společně se svým manželem malířem Jwanem vychovává už 4 děti – mají dvojčata chlapce, dceru Lucii, která se narodila před rokem, a před pár dny jim náhradní matka porodila čtvrté dítě, opět chlapce. Ricky Martin se k homosexualitě veřejně přiznal před 9 lety a nikdy se netajil tím, že si přeje velkou rodinu. Zatím se mu to daří.

Neil Patrick Harris a David Burtka

Známý a populární herec ze slavného seriálu Jak jsem poznal vaši matku se svým manželem Davidem Burtkou vychovává osmiletá dvojčata Gideona a Harper. Neil je prý přísnější otec než druhý otec David, ten prý děti rozmazluje. Nejraději s dětmi cestují.

Cheyenne Jackson a Jason Landau

Slavný herec Cheyenne Jackson, kterého možná znáte jako Marka Binghama z filmu režiséra Paula Greengrasse Let číslo 93, a jeho manžel Jason vychovávají dvojčata – dceru Willow a syna Ethana. 

Nate Berkus a Jeremiah Brent

Slavní návrháři interiérů společně vychovávají dceru a syna, které jim porodila náhradní matka.

Greg Rikaart a Robert Sudduth

Herec Greg Rikaart, který se objevuje například v seriálech Kriminálka Miami nebo Sběratelé kostí, vychovává se svým partnerem spisovatelem Robertem Sudduthem syna.

Fredrik Eklund a Derek Kaplan

Televizní hvězda a moderátor TV reality show Million Dollar Listing New York Fredrik je původem Švéd a filmovou kariéru začal jako pornoherec v gay filmech. Se svým manželem Derekem, kterého si vzal v roce 2013, vychovává dvojčata, a to dceru a syna. Ta jim porodila náhradní matka. 

Matt Bomer a Simon Halls

Herec Matt Bomer, který se proslavil v TV seriálech Ve službách FBI či Chuck, a publicista Simon Halls mají 3 syny, které jim porodila náhradní matka. Vnoučat si užívají i hercovi rodiče, kteří se nejprve nedokázali smířit s tím, že jejich syn je gay.

Robbie Rogers a Greg Berlanti

Filmový režisér Greg a fotbalista Robbie vychovávají syna a dceru. Před šesti lety tento hráč amerického fotbalu prohlásil, že je gay, a okamžitě ukončil sportovní kariéru. Po šesti měsících se ale na hřiště vrátil v dresu LA Galaxy.

Alec Mapa a Jamison Hebert

Herec, komik a autor Alec Mapa a jeho manžel Jamison Hebert adoptovali pětiletého chlapce filipínského původu.

Denis O´Hare a Hugo Redwood

Herec Denis se objevil například ve filmu Soukromá válka pana Wilsona a znáte ho i ze seriálů, například ze Sedmilhářek. Proslavil se především jako ďábelský vampír Russell Eddington z True Blood. S manželem hercem Hugo Redwoodem si adoptoval chlapce. 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku