Soutěž s přesnídávkami HELLO o tablet Samsung

Soutěž s přesnídávkami HELLO o tablet Samsung
Foto: BIZMARK s.r.o.
Sdílej na facebooku
19. května  2016 
 10:27
Prezentace klienta

Lahodné přesnídávky, které děti milují, jsou výhrou samo o sobě. Nyní díky jejich konzumaci a především pozornosti vašich dětí můžete vyhrát tablet Samsung. Zapojte se a vyhrajte.

Svačinka do kapsy

Zdravá a chutná svačina má v dětském jídelníčku významné místo. Lámete si jako maminka hlavu, s čím poslat vašeho malého nezbedu do školy nebo na výlet, aby vám balíček nepřinesl zpátky domů? Ovoce nezabírá a chleba s paštikou pro něj také není zrovna lahůdka. Napadlo vás, že i starší děti si s nadšením pochutnají na přesnídávce? Ty mají v Čechách velkou tradici a s notnou dávkou nostalgie si ji tu a tam dopřejí i dospělí. HELLO navíc nabízí praktické balení přesnídávky ve stylu kapsičky, které je vhodné do školy, na výlety i jen tak na chuť do parku. Kapsičkové balení, které potěší spíše maminky, jsou přesnídávky ozdobeny známými postavami z českých pohádek a večerníčků. Děti se tak mohou zdokonalovat v jejich znalosti, nebo si jen jednoduše užívat svačinku se svou oblíbenou postavou.

Jak soutěžit 

Jednodušší už to být nemůže. Stačí se podívat na soutěžní obrázek a uhodnout, která pohádková postavička na kapsičce chybí. Svůj tip pak jen napište do komentáře fotky na FB. Zjistěte, jak moc jste vy a vaše dítka pozorná a jaká je vaše znalost českých večerníčků. Váš postřeh a znalosti vám mohou přinést zbrusu nový tablet Samsung Galaxy S3. Soutěžit můžete do 22.5. na Facebooku - Vybírejte srdcem. Neváhejte a hádejte.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku