2 zběsilé tipy na vánoční dárky pro hodné uličníky: unisex

2 zběsilé tipy na vánoční dárky pro hodné uličníky: unisex
2 zběsilé tipy na vánoční dárky pro hodné uličníky #unisex
Foto: POMPO
Sdílej na facebooku
29. října  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Proč jsou z autodráh s odolnými kovovými autíčky paf i holčičky? Vánoce jsou za dveřmi. Už víte, čím svým rošťákům u stromečku rozzáříte oči? Co se teďka zblízka podívat na 2 garáže s ikonickými autíčky od značek Hot Wheels a Majorette? Garáže si jsou velmi podobné, ale přesto je každá jiná.

Kopa autíček, kopa zábavy

Kovová autíčka od značek Hot Wheels a Majorette jsou odolná, takže zde odpadá hromadění plastových autíček, které nezvládnou divokou dětskou hru. Proč utrácet těžce vydřené peníze za kus šuntu? Pokud dítěti vysloveně nedáte do ruky kladivo, tak mu autíčka vydrží až do jeho dospělosti. Své dědictví pak může předat vlastnímu prckovi.

Tak, a teď je ten správný čas, abychom se podívaly na zoubek dvěma garážím/autodráhám. Proč se z nich dítě může zbláznit radostí?

Rychle a zběsile s obrovitánskou autodráhou/garáží Hot Wheels

Tahle garáž Hot Wheels je vlastně autodráhou se zákeřňáckou nástrahou. Nebezpečný žralok číhá pod obřím skokem a cvaká čelistí, aby schramstl řítící se autíčka. Stačí připravit autíčko na odpalovací rampu a před dětskými zraky se rozjede adrenalinový závod. Angličák uhání přes několik pater a zakončí svou jízdu spektakulárním skokem skrz žraločí chřtán.

Mattel Hot Wheels City Garáž se smyčkou
Mattel Hot Wheels City Garáž se smyčkou
Autor: POMPO

Ke garáži patří i výtah, který uveze 2 autíčka. Vaše holčička či chlapeček tady zaparkuje až 90 autíček. Vaše široká rodina si tedy dlouho nemusí lámat hlavu, co dítěti koupí na narozeniny apod. Buďte si jistí, tahle hračka neskončí někde hluboko pod postelí. Nepřeberné množství doplňků a vychytávek zaručuje nekonečné hodiny zběsilé zábavy. Mattel Hot Wheels City Garáž se smyčkou a 2 autíčky seženete za fantastickou cenu 2699 Kč.

Megalomanská porce zábavy o 1,3 metrech na šířku, to jsou Majorette garáže!

Garáž Majorette má oproti předchozí „jen“ 35 parkovacích stání, ale o žádnou chuděrku nejde. Všude je spousta světel a zvuků. K dispozici je 7 podlaží s nepřeberným množstvím zábavy. Srdcem megalomanské stavby je motorizovaný spirálový výtah, který najednou uveze až 9 angličáků. Jakmile jsou auťáky nahoře, automatické přepínače je rozdělí do 4 různých jízdních pruhů.

Majorette Super City Garáž
Majorette Super City Garáž
Autor: POMPO

Taky tu najdete pásový výtah, čerpací stanici, autoservis, myčku, požární a policejní stanici, heliport a tajný úkryt! Pokud si myslíte, že tímhle to končí, tak to se zatraceně mýlíte. Je zde i vlak poháněný baterií a o věrohodný zážitek z jeho jízdy se postarají automatické výhybky. Pokud předchozí garáž měla divokého krokodýla, tak tato má zase tunel s funkci havárie. Váš raubíř si musí dát pozor, aby se mu autíčka nesrazila s jezdícím vlakem! Je báječné, že ani tato vytuněná garáž nezruinuje vaši peněženku. Majorette Super City Garáž se 6 autíčky a vlakem seženete za 2999 Kč.

Otázka na závěr

Už víte, co letos nadělíte dětem pod stromeček? ;)

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku