Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!

Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Foto: Sinupret
Sdílej na facebooku
20. února  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Každý rok se potýkáme s příznaky rýmy – onemocnění, které důvěrně známe, a kterému nepřikládáme velkou váhu. Neměli bychom ji ale podceňovat. Rýma může přerůst v záněty dutin, nebo další, mnohem závažnější onemocnění. Na pomoc si vezměte Sinupret!

Rýma se projevuje vodnatým až hnisavým výtokem z nosu. Pacient pak trpí pocity únavy, nechutenstvím, slzením očí a samozřejmě neustálým posmrkáváním. Nakažená osoba kolem sebe rychle rozšiřuje virus doma, v práci, v restauracích i v prostředcích veřejné dopravy.

Jak se bránit rýmě

Člověk, který přijímá dostatek vitamínů a má dobrou životosprávu, bude odolávat viru déle, ovšem stoprocentně chráněn není. Předcházet onemocnění lze také častějším mytím rukou nebo pravidelným větráním v bytě, či v kanceláři. Rýmu ovšem nejčastěji léčíme až v okamžiku, kdy vypukne, případně ji necháme volně odeznít. Ovšem i v případě, že se rýma začne projevovat, máme účinnou pomoc. Rostlinný lék Sinupret.

Autor: Sinupret
Snadná pomoc

Sinupret v sobě kombinuje pět rostlinných extraktů k léčbě nachlazení, rýmy a zánětu dutin. Sinupret udržuje sekret tekutý a ten pak může být snáze uvolněn z nosu a nosních dutin. Obsahuje totiž výtažky rostlin, které jsou pro léčbu nachlazení nejúčinnější: hořec žlutý, prvosenku jarní, sporýš lékařský, šťovík kyselý a černý bez. Jeho velkým plusem je, že rozpouští hustý hlen a uvolňuje tak nos a nosní dutiny. Rychle ulevuje od bolesti hlavy při nachlazení a podporuje léčbu antibiotiky. Nachlazením a rýmou trpí děti častěji než dospělí. Zatímco dospělý se s těmito patáliemi potýká v průměru čtyřikrát do roka, děti mají podobné potíže až desetkrát v roce. I pro ně je zde ale Sinupret, který je vhodný i pro děti už od jednoho roku věku.

www.sinupret.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku