Náš tip na nový model trendy kočárku. V čem vede?

Jak vybrat praktický kočárek?
Foto: LIBFIN
Sdílej na facebooku
19. listopadu  2018 
 00:00
Prezentace klienta

Péče o miminko dává zabrat, ale rozhodně nemusíte slevovat ze svých nároků na styl. Jistotu, že budete i se všemi těmi povinnostmi pořád trendy a moderní, představuje třeba volba kočárku, který si pořídíte. Máme pro vás TIP na kočárek, který je nejen trendy ale také maximálně praktický a funkční.

Připraven na všechno

Požadavky na ideální kočárek jsou vysoké a není se vůbec čemu divit, vždyť musí mít perfektní funkční vlastnosti a taky hezký design. Věděly jste, že jsou v dnešní době kočárky, se kterými nemusíte dělat žádné kompromisy? Zvládnou doslova všechno - velký nákup, chodícího sourozence, úzké prostory nebo skládání jednou rukou. Nový model kočárku Quinny Hubb, patří mezi ně. Nabízí skvělé řešení nejen pro rodiče v městském prostředí, kteří chtějí mít svobodu procházet se a užívat si městské prostředí plné kaváren, obchodů a parků.

Celebrita mezi kočárky

Quinny Hubb je lehoučký a praktický. Je nejen prostorný, ale jeho design je také velmi chytrý. Má jednu rukojeť, takže můžete nosit své dítě na druhé ruce a také je jednou rukou snadno rozkladatelný. Navíc je vybaven automatickým zámkem, který drží kočárek zamknutý při nošení a ukládání. Nákupní koš je vybaven chytrou kapsou pro menší předměty, jako je vaše peněženka nebo telefon. Potřebujete víc místa? S nákupní taškou XXL můžete přidat dalších 10 kg.

Královské vybavení

Mezi barevnými kombinacemi si vybere každá žena a hluboké lůžko je zase praktická trefa do černého. I při pouhých 3 kg je kočárek mimořádně pevný a stabilní, zatímco uvnitř je měkký a pohodlný. Disponuje také stupátkem pro další dítě, což žádný jiný kočárek nemá! Navíc modularita rámu a různých slotů umožňuje polohovat tak, aby vyhovoval vašim potřebám: proti směru jízdy, po směru jízdy nebo plně nakloněné. Prostě jednička mezi kočárky!

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku