Jak vybrat správně kočárek nebo autosedačku?

Foto: Libfin
Sdílej na facebooku
14. března  2018 
 00:00
Prezentace klienta

Terénní nebo do města? S odpružením či bez něj? Požadavky na ideální kočárek jsou vysoké. Není se čemu divit, kočárek musí mít perfektní funkční vlastnosti i pěkný design. Věděly jste ale, že jsou v dnešní době kočárky, se kterými nemusíte dělat žádné kompromisy, a zvládnou doslova všechno.

Městský favorit

Luxusní vozítko Maxi Cosi Adorra se shoduje s požadavky rodičů s městským životním stylem. Tento kočárek zvládne hravě městské dlažební kostky i úzké uličky v obchodech a díky prostornému koši zvládne pojmout i větší nákup. Co je ale nejdůležitější, vašemu dítěti neustále dopřává komfort a pohodlí. Pomocí funkce klik můžete připojit Maxi Cosi korbičku a autosedačku pro transformaci Adorry do 3v1 kočárku. Kočárek lze hravě používat až do 3,5 věku dítěte. Díky tomu vám odpadne investice do sportovního kočárku.

Designový sporťák

S tímto tříkolovým terénním sporťákem Maxi Cosi Nova 3 rozhodně nešlápnete vedle. Extra odpružený offroad si ponechal svůj městský vzhled a velice pohodlné ergonomické sezení s extra výplní zajistí dítěti maximální komfort.  Odpružení na předních i zadních kolech pak zvládne jakoukoli nerovnost.

Maminky určitě ocení i jedinečný systém skládání bez jediného dotyku rukou a bez ohýbání. Stačí nohou uvolnit pojistku a kočárek se sám složí! Tento kočárek si právem zasloužil vítězství v RED DOT DESIGN AWARD 2017.

Bezpečí na cestách

Autosedačka patří k základnímu vybavení pro miminko, které využijete hned při odjezdu z porodnice. Dětská autosedačka je také jedinou ochranou cestujících dětí v případě nehody nebo nečekaného zabrzdění auta. V případě autosedačky by tedy neměla být hlavním kritériem nízká pořizovací cena, ale bezpečí vašich potomků. Maxi Cosi Rock Nomad je autosedačka určená pro děti do jednoho roku věku. Nabízí maximální ochranu díky kvalitnějšímu materiálu absorbujícímu nárazy a boční ochraně. Díky pohodlné vložce má novorozenec velkou bezpečnost v útulném prostředí. Nejpozději do v jednom roce dítěte je vhodné vajíčko vyměnit za větší.

V Maxi Cosi TobiFix má vaše batole díky zvýšené poloze sedačky výborný přehled o tom, co se děje uvnitř auta i venku. A když přijde čas spánku, autosedačku snadno sklopíte do pohodlné polohy na spaní. Tato novinka v rodině Maxi-Cosi se instaluje pomocí Iso-Fixu, pro větší klid maminek i tatínků.

Pro ty, kteří by chtěli nejraději jen jednu sedačku na celý věk dítěte, máme dobrou zprávu. Existuje! Nová Maxi Cosi AxissFix slučuje bezpečnost s designem, v souladu s nejnovější i-size normou. O 360° otočné sedadlo nabízí nejsnadnější možné použití všech dob. Díky úchytům isoFix sedačku snadnou a bezpečnou nastavíte. Maxi Cosi AxissFix nabízí cestování v protisměru jízdy do cca 2 let, po směru jízdy do cca. 4 let a bezpečně zajišťuje ochranu hlavičky a krku. Dokonale tedy roste s vaším dítětem.

Doživotní záruka a výměna autosedačky v případě nehody

Značka Maxi Cosi si na kvalitě svých výrobků a perfektnímu servisu pro své zákazníky opravdu zakládá. Proto na všechny své výrobky dává při jejich koupi doživotní záruku. V případě, že budete mít autonehodu a vaše autosedačka bude poškozena. V závislosti na okolnostech ji lze vyměnit za zcela novou, zdarma a bez ohledu na její stáří nebo uplynutí záruční doby. Bezpečí vašich dětí je pro nás totiž to nejdůležitější.

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy